« Terug naar overzicht
Dieet en Kook
Hoogstraat 66
5954AD Beesel
Nederland
Monique Koopman
https://www.dieetenkook.com

|06-49943422
|06-49943422
|info@dieetenkook.nl
|dieetenkook
|

Dieet en Kook

Uw diëtist Monique Koopman
Ik ben Monique Koopman. In 2010 heb ik de vierjarige opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en ben ik als diëtist/praktijkhouder van Diëtistenpraktijk Dieet en kook gestart. Daarna volgde ik nog verschillende aanvullende post-HBO opleidingen gericht op diverse ziekten en de stofwisseling, ook om mijn kwaliteitsregistratie te behouden.

Praktisch
Deskundig op het gebied van voeding en leefstijl bij gezondheid en ziekte.
Een kenner als het gaat om lekker eten, koken en het aanbod in de supermarkt.
Juist die combinaties maken dat ik u heel praktisch kan adviseren, met duidelijke adviezen die u meteen kunt toepassen.

Persoonlijk
Ieder mens heeft zijn eigen eetgewoontes, smaak en voorkeuren. Ik streef daarom naar een dieetbehandeling op maat. U krijgt een persoonlijk advies met de begeleiding die bij u past. Alleen dan lukt het om zo’n advies ook op te volgen en uw eet- en leefpatroon aan te passen. Tevens motiveer en stimuleer ik cliënten graag bij het toepassen van de veranderingen. Ik heb me gespecialiseerd in gedragsverandering en motivatietechnieken.
Uit de beoordelingen van cliënten bleek dat mijn persoonlijke benadering, creativiteit, enthousiasme en deskundigheid zeer werden gewaardeerd.

Professioneel
Ik sta ingeschreven als diëtist en leefstijlcoach in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben lid van de beroepsvereniging ‘Nederlande Vereniging van Diëtisten’ (NVD). Mijn vak houd ik onder andere bij door het lezen van vakliteratuur, het volgen van bijscholingen, symposia, kookworkshops, bijeenkomsten met andere diëtisten/zorgprofessionals en door werkervaring.