Algemeen

Vraag van de week: Wat is de SeniorenPCdienst en wat doen jullie?


De SeniorenPCdienst bestaat uit een groep senioren met een gezamenlijke passie: hun kennis van Windows en iPad. Deze hebben ze vergaard door praktijkervaring, zelfstudie, oefening en hobby en willen ze vrijwillig met leeftijdgenoten delen in de vorm van cursussen en vragenuurtjes.

Wij geven gebruikscursussen voor de Windows laptop en de Apple iPad en zijn al meer dan 10 jaar actief in Roermond en omstreken. Het beschikbare lesmateriaal, in de vorm van een begrijpelijk en gedetailleerd cursusboek, is door onszelf ontwikkeld en bij de cursusprijs van € 89,- inbegrepen.

Er bestaan meerdere soorten besturingssystemen voor computers, echter onze expertise ligt bij de veel gebruikte Windows laptop en de veilige betrouwbare iPad.

In september beginnen we weer met onze cursussen. Ze worden gegeven we in ‘De Velderie’ Prins Bernhardstraat 1, 6043 BG te Roermond. Het gebouw is voor auto’s makkelijk te bereiken en beschikt over enkele invalidenparkeerplaatsen voor de deur en eigen parkeerplaatsen aan de achterzijde.

Heeft u interesse in een cursus bij de SeniorenPCdienst, bel dan met:
Wim (0475 311383) voor de Windows 10 cursussen op uw eigen laptop of met
Mirjam (0475 323125) voor de iPadcursussen op uw iPad.
Kijk, als dat mogelijk is, ook eens op onze website: www.seniorenpcdienst.nl
Heeft u ook een vraag voor de SeniorenPCdienst: mail naar info@seniorenpcdienst.nl

|Doorsturen