Remunjs Blaedje

GASTVROUW/GASTHEER WORDEN IN HET TOON HERMANS HUIS

GASTVROUW/GASTHEER WORDEN IN HET TOON HERMANS HUIS

 

De Toon Hermans Huizen Roermond en Venlo zijn ontmoetingsplekken en een wegwijzer voor iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft of heeft gehad.
 
De gastvrouw/gastheer ontvangt onze gasten en begeleidt hen gedurende hun aanwezigheid met aandacht, begrip en warmte. Daarnaast voorzien zij de gasten van door hen gewenste informatie en informeert ze over de mogelijkheden en activiteiten in het Huis. Tijdsbesteding: 1 tot 2 dagdelen per week (4-8 uur).


Beschik je over levenservaring, een luisterend oor, inlevingsvermogen en spreekt de visie van ons Huis je aan dan ben jij de vrijwillige professional waar we graag kennis mee maken.

De Toon Hermans Huizen Venlo en Roermond starten samen per 8 mei aanstaande een informatiepunt in het medisch centrum Pro Vita, Reuver (Gemeente Beesel) met als doel de ondersteuning aan mensen met kanker en hun naasten dichterbij te brengen. Het informatiepunt is op de 2e en 4e woensdag van de maand geopend van 14.00 – 16.00 uur.

 

Voor het informatiepunt zoeken wij ook gastvrouwen en gastheren uit de Gemeente Beesel die bezoekers van het informatiepunt gastvrij ontvangen en een luisterend oor hebben voor hun verhaal.

 
Wij bieden je gevarieerd en zinvol vrijwilligerswerk in een warme omgeving met betrokken collega’s waar je ruimte krijgt om je talenten te ontplooien.
Wij zorgen voor een vrijwilligerscontract, een WA- en ongevallenverzekering en onkostenvergoeding.

Heb je interesse stuur dan je cv met een korte motivatie naar info@toonhermanshuisroermond.nl of info@toonhermanshuisvenlo.nl .

Informatie kan opgevraagd worden bij Jeanne van der Velden, vrijwilliger Toon Hermans Huis Venlo: telefoon: 06-52431000 of bij Leny Houben, directeur Toon Hermans Huis Roermond telefoon: 06 411 536 37.

|Doorsturen