Algemeen

Beachparty Outdoor en Hollandse Glorie XXL

Door Gilsing lokale media

Reuver – Ook dit jaar organiseert Events4You weer de Beachparty Outdoor in Reuver. Na het succes van vorig jaar keert het event dit jaar terug op 27 juli. Eén dag later, op zaterdag 28 juli, wordt een nieuw concept uitgerold: Hollandse Glorie XXL. Daarmee neemt Events4You afscheid van het 100% NL concept en creëren zij een eigen, Hollandse feestavond. Headliners dit jaar op Beachparty Outdoor zijn o.a. Wildstylez, Lampegastuh en Dave Roelvink. Op Hollandse Glorie zullen artiesten als Django Wagner, René Schuurmans en Henk Dissel het publiek komen entertainen.

Inmiddels een begrip in Reuver en omstreken is de Beachparty Outdoor in Reuver. Dit jaar zijn de headliners o.a. Wildstylez (draaide eerder op Tomorrowland, Mysteryland, WiSH Outdoor), bekend van dé zomerhit Year of Summer , Lampegastuh (Lakedance, Intents Festival, 7th Sunday Festival) en Dave Roelvink (Dance Valley, Electronic Picnic, Heaven Outdoor), maken hun opwachting. Daarmee weet Events4You opnieuw een sterke line-up neer te zetten.
Nieuw op de zaterdag is Hollandse Glorie XXL. Speciaal voor liefhebbers van Nederlandstalige muziek en iedereen die van gezelligheid houdt, komen de beste artiesten van eigen bodem naar de Markt. Artiesten die de eerste editie van Hollandse Glorie XXL aanwezig zullen zijn, zijn Django Wagner, Alex, Henk Dissel, Raymon Hermans, Lars Boele (bekend van 100%NL) en René Schuurmans.
Met een line-up met het beste wat Nederland te bieden heeft wordt dit weer een ongekend feestweekend op de markt in Reuver. De EarlyBird-tickets zijn inmiddels al uitverkocht, maar Regular tickets en Combi tickets zijn wel nog (beperkt) beschikbaar en te verkrijgen via www.events-4-you.nl 

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Fietsen.

  Gevraagd: oude fietsen en onderdelen staan ze u inde weg of in een oude schuur dan kom ik ze graag ophalen. Lees meer
 • Headline 1

  te koop

  te koop Oral-B health center: Een nagenoeg nieuw waterjet tanden flos apparaat . Zitten diverse nieuwe opzet stukken erbij ,apparaat werkt perfect . Lees meer
 • Headline 1

  Hoge glazen vazen

  Hoge glazen vazen, 70 cm hoog voor 10 euro Lees meer
 • Headline 1

  Kunstplant

  Mooie kunstplant 25 euro, eventueel met koperen pot dan 50 euro Lees meer
 • Headline 1

  Kunstplant

  Mooie kunstplant 25 euro, eventueel met koperen bak dan samen 50 euro Lees meer

Laatste reacties