Remunjs Blaedje

Albert Heijn wil de beste werkgever zijn voor jongeren

Helmond, 30 januari 2019 – Jonge werknemers zijn onmisbaar voor Albert Heijn. Zij zorgen er elke dag voor dat bijvoorbeeld de winkelschappen van de supermarktketen zijn gevuld. In regio De Peel wil Albert Heijn de beste regionale werkgever voor jongeren worden. Maar hoe? Wat maakt Albert Heijn nog aantrekkelijker voor jongeren? Het project Jongerenambassadeurs zoekt een enthousiaste jongere die zich op deze vraag stort en met goede aanbevelingen komt.  

Iedereen kent Albert Heijn als de grootste en oudste supermarktketen van Nederland. Tegelijk is Albert Heijn werkgever van meer dan 100.000 werknemers, onder wie veel jongeren. Voor hen wil de supermarktketen de beste werkgever zijn. Wat is hiervoor nodig? Hoe bereikt Albert Heijn jullie als werkgever? Hoe kan het bedrijf het werk voor jullie nog leuker maken? Albert Heijn in regio De Peel roept hiervoor de hulp van een jongerenambassadeur in. Joep Caris, Operationeel Manager bij Albert Heijn regio De Peel, is enthousiast: “Er werken veel jongeren bij ons. Daarom zijn we benieuwd hoe we als werkgever nog aantrekkelijker kunnen worden. Wat kunnen we bieden? Wat beïnvloedt de keuzes van jongeren? Wat is er nodig? We hebben daar zelf ideeën bij, maar we zijn vooral benieuwd naar de mening en adviezen van jongeren.”  

Laat je stem horen!
Jongerenambassadeurs laten de stem van jongeren horen in de maatschappij. Na een starttraining  en met een persoonlijke coach en begeleiding op maat geven zij organisaties advies. Daarnaast is het een mooie toevoeging aan het CV! Wij zijn op zoek naar jou!  

Is de vacature voor Jongerenambassadeur bij Albert Heijn jou op het lijf geschreven? Meld je dan direct aan op www.jongerenambassadeurs.com. Lijkt het project je heel gaaf, maar liggen je interesses ergens anders? Op de site vind je nog tal van droomplekken, en Jongerenambassadeurs verwelkomt van harte ideeën voor droomplekken van jongeren zelf! Voor vragen mail jasmijn@jongerenambassadeurs.com!

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties