Algemeen

Historie en MODERNE bouw komen samen in BIJZONDERE H&M-WINKEL IN Roermond

Door Gilsing lokale media


De H&M-vestiging aan de Varkensmarkt in Roermond opent donderdag 22 maart haar deuren. Voor H&M wordt dit een bijzondere opening: tijdens de bouw van de winkel werden archeologische vondsten gedaan. In de winkel bevinden zich Middeleeuwse opgravingen en restanten van kelders die teruggaan tot het einde van de dertiende eeuw. De winkel is uniek door haar historische details, die op verschillende plekken en op prachtige wijze te bewonderen zijn door het winkelende publiek.

 

Prachtige balans Dat het gaat om een bijzonder pand blijkt wel door alle historische elementen die nog in takt zijn gelaten. Zoals bijvoorbeeld het voorste gedeelde van de winkel, waar de prachtige architectonische kenmerken te zien zijn. Maar ook op twee verschillende plekken in de winkel liggen vondsten van restanten uit de middeleeuwen. Deze zijn afgeschermd met glas, maar gewoon te zien voor het winkelend publiek. Oude stenen en patronen benadrukken de oude kelder, die achterin de winkel te vinden is. De historische elementen vormen een prachtige balans met het nieuwe interieur -zoals de gloednieuwe roltrappen en de ledverlichting.

Fashionparadijs De nieuwe winkel biedt een ruim assortiment onder één dak. Naast de herencollectie wordt de Divided-collectie aan deze winkel toegevoegd, H&M’s jongerencollectie. De volledige damescollectie, waaronder H&M Mama en H&M+, ontbreken ook niet. Hiermee wordt de H&M-winkel in Roermond - met een winkelvloer van 2090m² - het fashionparadijs voor iedere klant.

Mooiste winkel “We hebben in Nederland al veel mooie H&M-winkels mogen openen, maar de opgravingen die gevonden zijn tijdens de verbouwing in Roermond, maken dit tot wel een hele bijzondere. We hebben iets speciaals kunnen neerzetten met veel respect voor de historische elementen. Het resultaat is een prachtige winkel met een uniek eigen design dat volledig past bij onze collecties. Ik ben dan ook heel blij dat we onze klanten uit Roermond de mogelijkheid kunnen bieden te shoppen in een van de mooiste H&M-winkels in Nederland”, zegt Susan Krau, country manager van H&M Nederland.

Gratis shoptegoed
De feestelijke opening zal plaatsvinden op donderdag 22 maart om 10.00 uur. De eerste honderd klanten krijgen een H&M-kraskaart met een shoptegoed variërend van vijf tot honderd euro. Ook krijgen alle klanten die lid zijn van H&M Club 15% korting op een item naar keuze. Verder zijn er activiteiten als het maken van een speciale polaroidfoto en een ballonnenartiest aanwezig.

Laat fashion geen vuilnis worden H&M biedt altijd mode en kwaliteit voor de beste prijs op een duurzame manier. H&M’s kledinginzameling met als motto ‘Laat fashion geen vuilnis worden’ geeft klanten de mogelijkheid om gebruikte kleding en huishoudtextiel in te leveren in de winkel. Alle textiel wordt opnieuw gebruikt of gerecycled en de klant ontvangt voor iedere volle tas een kortingsbon van 15% op een artikel naar keuze. Speciaal voor de opening krijgen klanten t/m zondag 25 maart dubbele kortingsbonnen. 

Openings facts
Wanneer: 22 maart 10:00 uur
Waar: Varkensmarkt Roermond
To do: de eerste honderd klanten krijgen een H&M-kraskaart met een shoptegoed variërend van vijf tot honderd euro.
Activiteiten: polaroidfoto en ballonnenarties

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Ingezonden Jouw nieuws

Aanbiedingen!

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  te koop zwembad robot

  Te koop wegens geen zwembad meer een gebruikte zwembad robot met 10 meter aanzuig slang is +/- 5 jaar oud , made in switserland , binnenwerk geheel van rvs voor een filmpje kijk bij google eens bij gaby & daniel strausak nieuw prijs +/- 1000 euro bieden vanaf 500 euro bij verzenden kosten koper Lees meer
 • Headline 1

  2 ns treinkaartjes

  2 ns treinkaartjes geldig t/m 31 juli 2018 ook in de spits Lees meer
 • Headline 1

  pantys leggins

  panty's en leggings in verschillende maten en verschillende kleuren. maat 38-46. 1 euro per stuk.c Lees meer
 • Headline 1

  vishengel

  Te koop, 1 spin spro prestige 2,70-85gr hengel, €50. en 1 Rozemeijr Jerk Buck 2,10-50-70gr woven carbon €40 beiden als nieuw, alleen ophalen Lees meer
 • Headline 1

  salontafel

  Aangeboden een nieuwe salontafel , licht beuken met een hardglazen blad. Afmetingen 110x68x45 cm Lees meer

Laatste reacties